Lid worden

Wat KOST HET om lid te worden ?

Voor een nieuw lid: €280

Hierbij ben je ook aangesloten bij VVW en krijg je je eigen duikboekje, toegang tot opleidingsmateriaal en een 1-ster-opleiding met examen

Vanaf uw tweede lidjaar:

Lidgeld is inclusief verzekering via VVW, zwembadtrainingen met gebruik van duikflessen en clubmateriaal, clubduiken en clubactiviteiten.

Volwassenen: Jaarlijks € 120 lidgeld
Een tweede lid op hetzelfde adres betaalt €90 lidgeld.

Juniors (tot 16 jaar): Jaarlijks € 80

Een Padi Open Water wordt ingeschaald als 1*, indien hij of zij 15 duiken heeft gelogd.

Als erelid betaal je jaarlijks € 75 en ben je enkel aangesloten bij de club en dus niet bij VVW. Je kunt dus niet mee gaan duiken, tenzij je al bij een andere federatie bent aangesloten.

Wat HEB JE NOG NODIG ?

Je moet het Medisch attest afdrukken en laten invullen door een dokter. Die zal je onderzoeken en kijken of je geschikt bent om aan de duikopleiding te beginnen.

Een duikbril, snorkel, een paar zwemvinnen en een loodgordel met geplastificeerd lood vormen natuurlijk de basisuitrusting voor de training in het zwembad. Er is voldoende materiaal beschikbaar in de club, dus bij de eerste lessen moet je je hier nog geen zorgen om maken.

Profiteer van drie gratis initiatie lessen !

Iedereen mag gewoon langs komen om te proeven van de duiksport. Tijdens drie initiatie lessen zal je een eerste indruk krijgen en als je verder wil gaan kan je lid worden. Kom gerust een kijkje nemen op maandagavond in het zwembad De Blyckaert voor de duiktraining. Nog geen materiaal? Geen probleem! We lenen je graag basismateriaal tijdens deze initiatielessen.

Voor meer info kun je ons bereiken via onze Facebook(klik hier) pagina.